Riešenia - aplikácie
Potrebujete
- obmedziť rast a rozmnožovanie mikroorganizmov?
- rozdeliť potraviny na vhodné pre rast mikroorganizmov a potraviny, v ktorých konkrétne mikroorganizmy už nerastú?
- zlepšiť výber surovín pre potravinársky priemysel (sušené plody, orechy, byliny, koreniny, pasty a pod.)?
- nastaviť podmienky optimálnej lepivosti tabliet a zachovania stability účinných látok v nich?
- zabezpečiť životaschopnosť lyofilizovaných mikrobiálnych kultúr?
- zabezpečiť mikrobiologickú neškodnosť tepelne neopracovaných mäsových výrobkov?
- monitorovať kritický limit pre rast a rozmnožovanie Listeria monocytogenes?
- optimalizovať fyzikálne vlastnosti potravín?
- chrumkavosť keksov, napolitániek?
- krehkosť suchého pečiva a čipsov, ich lámavosť?
- konzistenciu náplní?
- vlastnosti obalov pri ich formovaní?
Riešenie: stanovovať ich hodnoty av?
Riešenie: stanovovať kritický limit av kvalitným presným kalibrovateľným prístrojom s definovanou a stabilnou reprodukovateľnosťou merania?
Prečo vyvíjať nové výrobky bez regulácie dôležitých faktorov prostredia potravín? av, pH, ...